Teretna vozila za izdavanje po vašoj meri

Teretna vozila za izdavanje po vašoj meri – Profesionalizam na točkovima

Drive4You pruža usluge izdavanja teretnih kombi vozila različitih gabarita i nosivosti. Teretna vozila možete iznajmiti sa B kategorijom, sa ili bez profesionalnog vozača.

Za naša vozila ne postoje granice, pa sva vozila kao i tim vozača poseduju sve potrebne licence i dozvole za međunarodni saobraćaj.

Naš vozni park čine savremeni, redovno održavani i bezbedni teretni kombiji za iznajmljivanje svih dimenzija i nosivosti. Baš svako može pronaći nešto u skladu sa svojim potrebama, željama i mogućnostima.

Drive4You tim čine iskusni profesionalni vozači i pomoćni radnici koji mogu odgovoriti i na najzahtevnije izazove kada su transport robe ili selidba u pitanju.

Vozila sa našeg voznog parka su vaš najbolji saveznik u prevozu tereta svih vrsta i gabarita u zemlji i inostranstvu.

Iznajmite teretno vozilo sa odgovarajućim tovarnim prostorom za sve vrste selidbi. Iznajmljivanje teretnog vozila sa ili bez vozača je idealan način za prevoz nameštaja i bele tehnike.

To sve možemo uraditi i mi za vas ili vam rentirati teretni kombi za samostalni transport ili selidbu.

Pogledajte naš vozni park i izaberite vozilo po svojoj meri ili nas kontaktirajte da vam pomognemo i damo profesionalni i stručni savet.

Drive4You pruža usluge transporta robe i materijala za firme i pojedince. Po najpovoljnijim uslovima u dogovorenom roku roba stiže sa jedne na drugu adresu. Takođe, kod nas možete iznajmii teretno vozilo adekvatne nosivosti i transport obaviti samostalno.

Prevozimo robu i materijal za zanatske i trgovinske radnje kao i sve vrste dostava i kurisrskih poslova u zemlji i inostranstvu.

Kada kupite nameštaj ili belu tehniku, prevoz će vam obično dodatno i to papreno naplatiti. Uz to na kupljenu robu potrebno je da čekate danima i budete kod kuće kako biste je preuzeli. Zato je tu Drive4You tim – pozovite nas i vaša roba stiže na dogovorenu adresu u vreme kada vam najviše odgovara. I sve to po izuzetno povoljnoj ceni.

There is no selected car class in current office. Please choose another Class!